Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: Sadece dizi ile ilgili olmasın
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Forumda Sadece dizi ile ilgili şeyler olmasın mesela msn yahoo icq bölümü felanda olabilir  millet program ariyor buldugu zamanda beğeniyor üye oluoyur istiosan programlar bölümünün admin ve mod. bana werin HaLLeDim herşeyi!
hyr sadece diziyle
bnje dizyle ilgili özellklede kayaamla ilgili ossn
burası dizinin kendii resmi forum sitesi bence sadece dizi hakkında olmalıı başka konular girmesin ama üyelerin konuşabileceği sohbet yeri sadece olabilirr.
forumla ilgili olarak her avatarı kabul etmio biraz daha büyütülmesi güzel olurdu istek ve önerim =)
üyelern tnışabilcei bi yer olablr ama chat odası türnde deil sohbet qbi bi yer WinkWink
dizi dışında sosyal konularla ilgili bölüm olmalı mesela biri güzel bi yazıyı hikayeyi yada resimi paylaşabilmelii
sadece dizi olursa konuşucak fazla birşey olmaz (en azından şimdilik).forumda daha keyifli vakit geçirilmesi için..
diğer dizilerle ilgili müzikle ilgili teknoloji heberler falan filan olsa bence daha güzel olurr...(ama aşırıya kaçmadan)

*_*melis*_* Yazılan:
dizi dışında sosyal konularla ilgili bölüm olmalı mesela biri güzel bi yazıyı hikayeyi yada resimi paylaşabilmelii
sadece dizi olursa konuşucak fazla birşey olmaz (en azından şimdilik).forumda daha keyifli vakit geçirilmesi için..
diğer dizilerle ilgili müzikle ilgili teknoloji heberler falan filan olsa bence daha güzel olurr...(ama aşırıya kaçmadan)

Aynen..Katılıyorum..

İlgili düzenlemeler zamanla yapılacaktır arkadaşlar
Bencede avatar böLümü biraz büyüLtüLürse çok iyi oLur
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL