Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: Sınıf 3.Bölüm Tahminleri
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Sınıf Dizisi 3.Bölüm Hakkındaki Tahminleriniz Bu Başlık Altından yapabilirsiniz.
arkadaşlar bence umutla kardeşi barışabilir
Cüneyt o kızı kötü yola itekliycek, kötü alışkanlıklara başlatcak kendide keyif sürcek, hatta güvenle cüneyt birbirlerine zarar verebilir, böylelikle okulun müdürüde okuldan başka bir okula tayin edilebilir.

Umut karadere lisesine tayinini istiycek ve o sınıfta hocalık yapcak, hatta okul müdürü okuldan gönderilirse okulda müdürlük bile yapabilir, bu da şerefin hiç hoşuna gitmez, ortalık karışır.
bende öle düşünmüştüm tayinini karadere lisesine isticekkcek ve ayrıca artık yemini bozdu önüne kim çıkarsa duramaz artıkkk Big Grin
bnccede yeminini bozdu kimse tutamaz artık onu
umut okulda öğretmen olcak sanki bana öle gibi geldi

suzan Yazılan:
umut okulda öğretmen olcak sanki bana öle gibi geldi

evet bencede ne güzel yaa oda artık ist da hiç ayrılmicaz Big Grin

umut hoca olucak kardeşinin ve şerefin hiç hoşuna gitmeyecek şeref kayaya umutu vur diyecek

rapstarwolki Yazılan:
umut hoca olucak kardeşinin ve şerefin hiç hoşuna gitmeyecek şeref kayaya umutu vur diyecek

bence demez yaa çünkü şeref kayaya iyi gibi gözükmeye çalışıyoya o yüzden yani öyle bişey demez.

bencede  umut karadere lisesine öğretmen olarak tayinini isticek çünkü okulda edebiyat öğretmeni için bosluk war.bence kayada yawas yawas abisini affetmeye başlıcak.cüneyt o kızı sewiyo kötü yola sürüklüceni pek sanmıyorum.çünkü onun tipi sewdimi tam secek birine benziyo.
    umut karadereye hoca olarak atanırsa o eski sewdiği kız umutu her gün görmek zorunda kalcak we ararları iyiye giebiliri bu yüzden (rehberlik hocasıyla).bu sırada yine umut karadere lisesine öğretmen olarak atanırsa bu iş şerefin hiç hosuna gitmicek.olaylar yawas yawas kızışçak.
Sayfalar: 1 2
Referans URL