Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: yardım edebilirmisiniz.?
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Bununla ilgili yardım edebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim..
evet çok zor oluyor :s bi çözüm gelse çok iyi olur avatar max. yükseltirlerse sorun çözülür Wink
bende avatar koyarken bayağ zorlanmıştım
arkadaşlar hareketli bi resim değilse paintte küçülterek koyabilirsiniz o zaman koyulabiliyo ve resimde bi değişiklikte olmuyo net gözüküyo yani Wink
ya bn imza koyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

hipeROCKtif Yazılan:
bende avatar koyarken bayağ zorlanmıştım
arkadaşlar hareketli bi resim değilse paintte küçülterek koyabilirsiniz o zaman koyulabiliyo ve resimde bi değişiklikte olmuyo net gözüküyo yani Wink

ewtt bndee öle yaptım suanki avatarımı paintte küçülttüm

Arkadaşlar bu konuda siz şöyle bir açıklamada bulunayım...
Resim konusunda photoshop kullanmayı biliyorsanız photoshopla resim boyutlarını değiştirebiliyosunuz...Paintte yaptığınızda pek net olmuyo bence ama photoshop kullanmayı bilmiyosanız en son çare olarak paint e başvurun...Paintle nasıl küçülteceğinize gelelim...İstediğiniz resmin üzerinde sağ tık yapıyosunuz birlikte aç deyip painti seçiyorsunuz...Daha sonra düzen--tümünü seç deyip resmi uygun boyutlara getiriyorsunuz....
İmza eklemeye gelelim...Eğer ekleyeceğiniz resim her hangi bir web sitede varsa o resmin üzerine gelin ve sağ tık yapın...Özellikleri seçtikten sonra Adres(URL) yazan kısımda olan http:// ile başlayan kısmın tamamını kopyalayın...İmza sayfanıza gelip yapıştırın...Yapıştırdığınız adresin başına [img] ,, sonunada [/img]  eklemeyi unutmayın...Yoksa resminiz açılmaz...
Eğerki resminiz bilgisayarınızda kayıtlı ise Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz. Lütfen Linki Görebilmek Için Kayit Olun. adresine girin...Orda sağ üstte gözat yazısına tıklayıp imzanıza eklemek istediğiniz resmi seçin...Resmi seçtikten sonra HOST İT  yazısına tıklayın ve bekleyin...Önünüze gelen yeni sayfanın en altındaki "Direct link to image"  yazan kısmı kopyalayın ve imza sayfanıza gelip yapıştırın...Yine başına [img] ,, sonuna [/img]  eklemeyi unutmayın...

umarım açıklayıcı olmuştur....
Arkadaslar ben istek ver önerilerde resimli olarak anlattım
düzenle diosunuz be boyutu kucultme var bisim pcde ben ordan yaptımSmile belki sendede işe yarar canummm
Bunu Yapmanıza Gerek YoQ google Avatar Sizer download yazın avatar sizer'i indirin orda resimi küçültün ben öle yaptım
imzayı sesiztepenin dediği gibi yaptım olmadı qene
qaliba ben biras beceriksizim bu imza işinden waqeçsem ii olucak
qalibaa SmileSmileSadSad
Sayfalar: 1 2
Referans URL