bana yardım edermisin?ben ascık beceriksizim galiba çünkü elimdeki rıza kocaoğlu resimlerini bi türlü foruma koyamıyorum.bunu nasıl yapabilirim bana anlatabilirimsiniz?
Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz. Lütfen Linki Görebilmek Için Kayit Olun. simdi bura ya giriorsun ordan elindeki resimi upload ediosunn upload ettikten sonra acılan sayfada Thumbnail for forums (1) yazan yerdeki linki mesajına ekliorsun işte bu kadar oks işallah yardım cı olabilmisimdir

saol yardımcı oldun.ama sen zaten benim koymak istediğim resimleri koymussun rıza kocaoğluyla ilgili.ama çok saol bu resim koyma işlemini hep aklımda buylundurucam.

ö.d daha baska resimleri yokki saten böle giderse diziden cekicemm satenn fotolarını yardımcı olabildisem ne mutlu bana

oldun.çok teşekkürler ben istanbulda oturuyo olsaydım gidip çekerdim heralde ben size foruma üyeyim we forumdakiler resim istio diyerek.ama malesef ist.yaşamıorumm.

ama inş.daha ilerledikçe bölümleri eminim resim çekip onlar koyucaklardır forumlarına resimlerini

tek temennim bu.bide arkadaşların resim koymaları bizmle paylaşmaları

yaa nsl imza konuluyom ya bide konu açılıyo off yardımcı olurmusunuz