Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: Sınıf dizisi 4. Bölüm yorumları
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
evet 1 hafta bu konu kalsın 1 hafta sonra yorumlar buraya Big Grin
ya bende gorunce noluyor dedim gosterdilerde biz mi kacirdik Smile)Smile)
bende alla alla 4. bolum ne zaman yayınlandı dedim ilahi link park kaya sen adamı oldurusunBig GrinBig Grin
he lan azuhahah
Evet arkadaşlar ilk yorum benden. Bence dizi dahada heyecanlandı ve işler umut un aleyhine dönecek gibime geliyor. Kardeşine verdiği sözü tutamaması büyük sorun yaratabilir. saygılar.
Eet utapia haklısın Sok Sok Sok umut simdi ne yapacak cüno gitcekmi rüya kasınıo kaya aywayımı yiyor her sey cumartesi günü  arena da
cüneyt rüyanın kulağına seni seviyorum dediğinde koptum ben ağlamaktan geberdim yhaaaaaaaaaaaaaaa

bayıldım bu bölümee her sahnesi süperdi
en iyi oyuncular cüneyt we rüya çok güzel rol yapıyorlar birliktye..çok güzeldi bölüm ibret wericiydi.ii oldu müdüre çok sewindim..4 bölümde fırtına oldu dizi bide erken baslatsalar yada tam saatinde süper olacak.
güzel bölümdü kaya adamı bıçaklamaz kesin çok geç aaatte baslıyor film bir bu kötü
ya gerçekten ben fazla dizi takip etmeyi sevmem ama hem ağlıyorum hem vazgeçemiyorum. hatta hayatımdan kesitler bile var .helede o cüneyt yokmu bittim walla yane show tv number one!!!
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL