Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: ReP PuAnNıI (itinayla okumanız rica olunur) (ceren&derya)
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Sevgili Sınıftakiler;
Belki bu başlık size gereksiz gelecek,belki ne gerek vardı diyeceksiniz ama biz bu başlığı açma gereği duyduk çünkü ortada bir haksızlık olduğunu düşünüyoruz.
Biliyorsunuz sitemizde rep puanı diye bir şey var sizce rep puanı ne için?
Siteyi kuranlar niye böyle bir şey koymuşlar?
Ya da şöyle soralım sizce çok olan şey mi kıymetlidir az olan mı?
Biz sitenin ilklerinden sayılırız bunu neden söylüyoruz bilmeyenler için.Sitenin ilk zamanlarında sitede olanlar bilir müdürlerin bile rep puanı yoktu tabî yine paylaşımlar vardı arşiv olsun,imza olsun bunlar yine vardı ama rep puanı o kadar değerliydi ki bunlara bile kimse puan vermiyordu.
Bazılarınız bu yazıyı okurken “amaaan ne büyütmüşler alt tarafı bi tık” diye düşünebilir.
Ona bir şey diyemeyiz kendi düşünceniz biz sadece “o bizim için bir tık değil” onu anlatmaya çalıştık.
Bizce o “o sana verdi sende ona ver” diye konmuş bir şey değil!
Bizce o paylaşım yapıp herkesin DİKKATini çekicek kadar hakedene verilecek bir şey “tık” değil “ödül”.
Siz bunu herkesin hak ettiğini düşünüyorsanız siz bilirsiniz biz susuyorz...

Not:Müdürlerimiz sizde bu başlığın gereksiz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizi BANlayın!..

İMZA:
                                                                                                          Cheren & hipeROCKtif
                                                                                                           Ceren  & Derya
[/color]
Rep köpeğen olsun jerenjim seninBig Grin
cok snatsal bi konu lan azım acık kaldı sacma bi yorum yapamaz odlumm resmen
Arkadaşlar bazı yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir kesinlikle duyrulur biz bu yazıyı rep almak için yazmadık!..
arkdaşlar bu beni tehdit etti rep vermes sem seni semum a götürürüm didi Big Grin
yanlış anlamayın düzgün okuyun!!! sözüm herkeze
Kesinlikle farklı görüşler çıkacaktır.Çünkü tartışılacak bir konu.
Yukarıdaki yazıda gördüğünüz soruları cevaplayabilirsiniz.Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizcede öylemi?Yanlışımız varsa düzeltin lütfen...
fayy cok ince bi detaya da inmissiniz haketende var haketmeyen de varr paylasım icin saolunn Big Grin
tebrik ederim çok güzell anlatmışsınız bencede hakeden de olmalıı Smile
arkadaşlar kızlar haklı o yüzden bana rep puanı werenler geri alın ben haketmiorum çünkü hiç bişey koyamadım siteye daha(koyamadım çünkü beceremiorum yoksa elimde öle rtesimler warkiii çok güzeller)yada hiçbi katkı sağlayamadım o yüzden geri alabilirseniz alın ayada bana bi daha atmayın wala haklılar ne diim....
Sayfalar: 1 2
Referans URL