12-02-2008, 02:09
12-02-2008, 02:35
okuldan gelir gelmez çantamı araya fırlatır wc ye koşarımm pc boştaysa pc ye otururum hayat böle ... 

12-02-2008, 15:02
çantayı dolabın önüne atarım ceketi
sonrada yemek yer internete sınıfın forumuna . sınıfta büyük bi bölümü kaplıyo çünkü tam gün okulda sınıfta geçiyo
sonrada yemek yer internete sınıfın forumuna . sınıfta büyük bi bölümü kaplıyo çünkü tam gün okulda sınıfta geçiyo

12-02-2008, 19:29
ben okuldan geliom hemen üstümü değiştiriom pc ye
sonrası wala Allah kerimm
sonrası wala Allah kerimm
12-02-2008, 19:36
okuldan gelir gelmez atıyom çantayı odaya üstümü değiştiriyom pcye geçiyom sonra geziniyom =) tabi Sınıf Dizisi Müziğini dinlemeden günüm iyi geçmiyo onu sabah okula giderken dinliyom 

12-02-2008, 22:49
ben okuldan gelemiom ki bi türlü kesin yolda birine takılırımm sonra uras artıkk 

13-02-2008, 00:00
bnde geliorum direk pc başına sonra gece oluyo aklıma dersler gelio tabi biraz geç olmuş oluyo sabah yaparım ödevleri diorum sabahta geç kalkıorum ölece okula gidincede hoca nie yapmadın dedinde nanayı yiorum tabi forumdaydım dicek halim yok

sınıf hayatımın büyük bi bölümünde çook seviorum
fazla giremiorum ama siteye işim oluo kalbim hep sizinle

sınıf hayatımın büyük bi bölümünde çook seviorum
fazla giremiorum ama siteye işim oluo kalbim hep sizinle
13-02-2008, 08:36
bn gliorum direk pc ye oturuyom yemek yiyom sonra test çözüyom.sonra yine pc

13-02-2008, 14:20
sınıf benim herseyimmmm nese kaynağım arkadaslarımı çok sefiorum her ne kadar beni bazen usselerde ama o benim 8/a sınıfımm nede olsa 
eve geliorum uzanıyorum uzanıyorum uzanıyorum sonra bir ses duyuyorum annem kalkda ders çalış dior çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum sonre gene aynı ses çok çalıştın test çöz dio çözüyorum çözüyorum çözüyorum işte bu kadar sonra gelip paşa paşa sizinle yazışıyorum yzışıyorum yazışıyorum

eve geliorum uzanıyorum uzanıyorum uzanıyorum sonra bir ses duyuyorum annem kalkda ders çalış dior çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum sonre gene aynı ses çok çalıştın test çöz dio çözüyorum çözüyorum çözüyorum işte bu kadar sonra gelip paşa paşa sizinle yazışıyorum yzışıyorum yazışıyorum

15-02-2008, 22:29
gelioruz bizde napalım oturupz pc ye okulda pc evdepc benm hayatım pc gelidğim gibi kral sago mu açarım dinlemeden rahat edemem sonra biraz forum takılıom veeee önemli bi bölüm silkroad onlin günün çoğu orda geçior ztn fazla konuştuk herhal ii forumlarr
Sayfalar: 1 2