Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: GÖZ RENKLERİNE GÖRE KİŞİLİKLER
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
GÖZ RENKLERİNE GÖRE KİŞİLİKLER
Pek çok alanda olduğu gibi, gözlerin rengi de insanlarin kişiliklerini belirleme bakmından kullanılan bir sistemdir.

Mavi Gözlü insanlar :

Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelişmiş olan, eli açık, değişimlerin kendilerini korkutmadığı kişilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapıları nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanırlar.

Siyah Gözlü insanlar :

Olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli
kişilerdir. Duygu yüklü olan bu insanların, gerek sevgisi, gerek de kindarlığı oldukça çok güçlüdür. Onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler

Yeşil Gözlü İnsanlar :

Sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapilari vardir. Kırıcı olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler.

Ela Gözlü Olanlar :

Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardir. Gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir, gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur. Aslında çok daha yumuşak başlı, daha anlayışlı olmaları gerekmektedir.

Kahverengi Gözlü insanlar :

Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sırlarini açıklamalarıdır
Ela Gözlü Olanlar :

Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardir. Gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir, gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur. Aslında çok daha yumuşak başlı, daha anlayışlı olmaları gerekmektedir.

aynı bennn Big GrinBig Grin
Yeşil Gözlü İnsanlar :

Sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapilari vardir. Kırıcı olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler.

vallaha ben billahide ben söleyin tanıyanlar bilir kimi kırmısım ama beni kıran bi kişi oldu biliom oda bilioo
Kahverengi Gözlü insanlar :

Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sırlarini açıklamalarıdır

=P=P=P
ben ela gözlüyüm we tmm sölediklerine uyorum ama ben çok büyük nefret taşırım yani intikam duygum wardır we intikam alana kadar beklerim ne kadar sürerse sürsün bide acımasız olurum biri bana bişey yaparsa asla affetmm asla hemde acımam.
bende kedi gibiyimmm
ya kedi gibisin sen kuzicim benimSmile
Yeşil Gözlü İnsanlar :

aynn ßen yhaa.!! Big Grin
Siyah Gözlü insanlar :

Olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli
kişilerdir. Duygu yüklü olan bu insanların, gerek sevgisi, gerek de kindarlığı oldukça çok güçlüdür. Onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler

Pek Disiplinli Olduüum Söulenemez Ve Çok KötüyümDür Big Grin

gülşah Yazılan:
ben ela gözlüyüm we tmm sölediklerine uyorum ama ben çok büyük nefret taşırım yani intikam duygum wardır we intikam alana kadar beklerim ne kadar sürerse sürsün bide acımasız olurum biri bana bişey yaparsa asla affetmm asla hemde acımam.

ela gözlüüm bndee aynı özellik bndede warrr Big Grin ACIMAM!

Sayfalar: 1 2
Referans URL