Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: SINIF 5.BÖLÜM TAHMİNLERİ
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
........................
rüya cüneyt e aşık oljak oldu bile denebilir =) hmm başkaaa kayaa garibim çok kötü şeler yapıorr sonra çoq pişman olcaq böle işteee =)
ARkaDaşlAR bENCe cünEYt OkUlA gELicEK rüYa FİkriNi DEğİşTİreCeK... HANİ CüneYTİn oKUldan atıLmAsıNa EvEt dEdİYa ... BeNCe 5. böLÜMde fİKrİni dEğİşTiRiP HaYıR DiyEcEk... RÜYA vE cüNeyt ÇoK mUtLu bİ ÇiFt olACaKlAr... cÜneYt DüzEl
CÜNeyT DüzELecEk RÜYaYa KAvUşUNCa... KAYa BenCE
bnce  rüya fikrini değiştrcek cüneyt geri döncek tabi polislerden kurtulursa
kaya da öldürür o adamı heralde kanına girdiler tyabi cocuğunBig Grin
iyide bu oynayan 5.bölüm değilmiydi yoksa 4.bölümmüydü Big Grin
bencede rüya pişman olduğu için oyunu değiştireek ve cüneyt geri dönecek ben cüneytin giderken rüyaya seni seviyorum demesinde bittimya nekadar güzeldio sahne bence rüyada cüneyti sevmeye başladı
ya umut kardeşine verdiği sözü tutmaya çalıştı bence 5.bölümde cüneyti umut kurtaracak ozaman kaya pişman olacak çok merak ediyorum 5.bölümü
kaya hata yapacağını anlar ve bıçapı bırakır ve kaçar.umut cüneytin  içerden çıkması için elinden geleni yapar.rüya cüneyte aşık olur ve onu nezerathaneye ziyarete gider.umut cüneyt için yaptıkalarını kayaya anlatır ama kaya dinlemez inanmaz.benim tahminime göre olaylar böyle gerçekleşir.
Kaya o sinirle ne yapıcağını bilemez ve o adamı öldürür... Gerisini bilemicem Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL