Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: SıNıF ]]]SoHBeT[[[
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Sınıfınızdan memnun musunuz???Bizim sınıf süper valla...Ben acayip seviyorum sınıfımı...Sizin sınıflarınız nasıl???Başınızdan geçen güzel anılarınızı bizimle paylaşmaya ne dersiniz___???
Ben sınıfımdan mezun oLaLı 2 sene oLdu.O kadar güzeLdi ki herşey.
11-SOS-A {{ harbi en hayLaz sınıf ama dersLerimizdede iyiydik. }} Big Grin Ben ve en yakın bir kaç arkadaş takıLırdık çoğunLukLa.Hiç çömez muameLesi görmedik,çünkü okuLumuz yeniydi ve iLk öğrenciLeri bizLerdik.İLk mezunLarıda biz oLduk.Cool Lise sonda geçirdiğim her anım benim için çok değerLiydi.Değerini biLdik yani biz.11-SOS-A'da okurdum ama öğretmenLerim beni 11-FEN-A'dan topLardı çoğunLukLa.
Kendi sınıfının Edebiyat dersine girmeyipte FEN sınıfının Edebiyat dersine giren kaç öğrenci gördünüz siz.? Cool KuLakLarı çınLasın {{ Eyüp Hoca [ nam-ı diğer Eyüpcan ] }} iLk derste beni farketmezdi FEN sınıfında,ama ikinci derste o kadar şansLı oLmazdım,direkt sınıftan çıkartma teşebbüsüne girerdi,ama sağoLsun canLarım benim FEN sınıfı ' Hocam yaa,bir ders kaLdı işte CeyLin,bir ders daha kaLsın derLerdi. ' ama maLesef ki dersin yarısında dersten çıkmak durumunda kaLırdım.
Big Grin Big Grin Big Grin
bizim sınıf anlatılmas yaşanırSmile

-nil- Yazılan:

artist Ben mezun oldum ama en süper anımı anlatıım asslında cok var ama söliiim bi tane var Hoca yazılı yaparken ben kızların fotolarını cekşodum onlada poz veriodu ve ben ayaktayım hocanın arkdsında o yazılıdan 100 almıstımm

Umut_Abi Yazılan:

-nil- Yazılan:

artist Ben mezun oldum ama en süper anımı anlatıım asslında cok var ama söliiim bi tane var Hoca yazılı yaparken ben kızların fotolarını cekşodum onlada poz veriodu ve ben ayaktayım hocanın arkdsında o yazılıdan 100 almıstımm

okulda telefon arancak dediler bizde tırstık herkeste telefon var bizde nöbetciyi aramaslar die nöbetciye tellerimizi teslim ettik arkimizin biriin telefonu ortalıkta yokqtu her taraf kızıl kıyamet bizimde iş nöbetci arkadasta patladı ama herkes biliodu ki o almadı almasta neyse biz arkadasımızı suclayan kızı (aynı zamanda teli calınanı) bir gusel kızlar tuvalet,nde kıstırdık ben bişe yapmamıştım ama diğer kızlar rahat durmadı ve o kıza tekme tokat giriştilerrrr en sondaaaa müdürün yanında aldık soluğumuzuuuSmileSmileSmile devam ederdima ama dediğim gibi anlatılmas yaşanırSmile

ßen de geçen sene mezun oldum (:
okkkk
bisim sınıfımz chok şahane heç ders işlenmez hele o ders dil ve anlatımsa eğer okuln hababam sınıfı bizm sınıf Big Grin özellikle yasemin+ben+bi kaç kişi sınıfı kırıos gülmekten bütn hinliklr bizdn cıkr
benn sınıfımı hiç sewmiyorum Sad neyazıkki
iğrenç entirikalar dönüyoo sınıfta yani okulmu dallasmı belli deil SadSad
SmileSmile
bizim sınıf güzel çok anım oluyor anlatamam.bir insan yaşadım diye bilmsesi için lise okumalı.bir seferinde kitap getirmedim diye hoca dışarı attı beni saqolsun arkadaşlarda arkamda geldi yani dayanışma içerisindeyiz.
Sayfalar: 1 2
Referans URL