Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: Yazılı Sınav Sorularına Öğrencilerin Verdiği İlginç Yanıtlardan Seçmeler ...
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın

1 _ Boğazlarımızın derinliği ne kadardır.?

* İstanbul boğazı az biraz derindir,çanakkale boğazı ise çok çok az biraz derindir ve aralarında dünya kadar fark olmasıdır. {{ Seyit / Lise 2 }}

2 _ Okyanus nedir.?

* Derinliği dokuz,on mil kadar olan,ucsuz bucaksız sulara denir. {{ Yavuz / Ortaokul 2 }}

3 _ Marmara Bölgesi'nin iklimi nasıldır.?

* Mamrara bölgesinde miki iklim tipi görülür. Yumuşakımsı bir iklim olduğundan tabiata dayanır. {{ Ferda / Lise 2 }}

4 _ Yönümüzü nasıl buluruz.?

* Yolda gidiyorum bir adama rastladım aha bu yoldan gideceksin dedi giderim. Sora sora Bağdatı bile buluruzki. {{ Recep / Ortaokul 2 }}

5 _ Türkiye'nin özel konumunu açıklayınız.

* Türkiye çok özel bir konuma sahiptir.Özel bir konuma sahiptirden dolayı özel konum başka kimseyi ilgilendirmez. Ama etrafımızdaki devletler özel konumumuza karışıp dururlar. Halbuki hiç karışmamalılar. {{ Selim / Ortaokul 2 }}

6 _ Türkiye'de hayvancılığı anlatınız.

* Türkiye'de her yerde hayvan çok. Misal bizim mahallede giden gün sokakta iki hayvana rasladım. Benimle alay geçtiler,başka biçim şeylerde söylediler. Acilen abime söyleyip onu çağırdım. Abim o hayvanları bir güzel kovaladı. Ama hayvanlar hemen kaçıverdiler.
Böyle biçim hayvanlara karşı çok dikkat olmalıyız. Böyle zararlı hayvan görürsek büyüklerimize haber vermeliyiz. İmkanlarımıza göre sayılarını tükettirmeliyiz. {{ Tuğba / İlkokul 5 }}

7 _ Enlem nedir.?

* Bir canlının boyunu posunu ölçmeye yarayan şey. {{ Ali / Ortaokul 2 }}

8 _ Hızlı nüfus artışının zararları nelerdir.?

* Çevre kirliliği , gürültü , insanların küfürleri , cağillik , işsizlik , kötümserlik , çok cocuk , ekonomik durum , hilekarlık , hak yemek , emek yemek. Yok bir şey yok. Bu ülke düzelmez. {{ Murat / Ortaokul 1 }}

9 _ Kenar deniz ne demektir.?

* Bir evin karşısındaki denize kenar deniz deniz. {{ Eda / Ortaokul 2 }}

10 _ Ölçek çeşitleri nelerdir.?

* Boy ölçeyi , kilo ölçeyi ve kesir ölçeyi. {{ Ayşe / Oratokul 2 }}

genelde kızlar gelio zaten cvp lar dikkat ettimde forumdaki kızlar alınmayın haa bana karsı kadın dayanısma sı da olmasın üzülürüm
Referans URL