Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: filmde en etkilendiğiniz anlar
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
arkadaslar bu filmin her bi anı süper ama öyle sahneler var ki insanın aglayası geliyo mesela cüneytin polislerin ellerinden kaçıp rüyayı seni seviyorum deediği an sizce hangi sahne
zaten her sahnesinde bi olay var ve kimse bişi yazmadığına görede çoğu kişi benim gibi düşünüyo sanırsam her bölümünde birden çok süper sahne var o yüzden Smile
tabi bu benim kendi düşüncem
senin beğendiğin sahne de gerçekten süperdi =)
ama ben karar veremem Wink
bencede öle seçilemez.her sahnesi güzel ama benim çok beğendiğim bi iki yer varSmile
bi cüneytin ağladığı sahne
bide esranın cüneyti korumaya çalıştığı sahneeeSmileSmile
unutamm bu sahneleriBig GrinBig Grin
cüneytin rüyaya seni seviyorum demesi
sonra esranın cüneyti koruması
yani her sahnesi çooooook güsel SmileSmileSmile
ewet cüneytin agladıgı sahne süperdi ben de agladım özellilkle rüyaya hiç bişeyim kalmadı senin yoklugundan başka dediği an bittim
bi sahne daha var unuttum onu belki hatırlarsınız tarık kayayı ve kız arkadasını vurup annesine gelip dediki anne bi daha odamı dagıtmıycam babamın siniri gecer akşama dimi dedi ya orada süperdi orda çok masum du tarık
Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz. Lütfen Linki Görebilmek Için Kayit Olun.
ya gerçekten bi cüneytin ağlaması bide esranın cüneyti korudugu sahne ar. ağladıgı yeri yazmış ben gözlerim yüzünden diziyi puslu görüom hep yaşlı çünkü spr spr ne diyim her sahnesi spr
gercekten cok gercekççi yapılmış bir film

poisonousivy Yazılan:
ewet cüneytin agladıgı sahne süperdi ben de agladım özellilkle rüyaya hiç bişeyim kalmadı senin yoklugundan başka dediği an bittim

ewt o sahne çokk güseldii aslında hepsii güsel bide cüneytinn  rüyaya seni sefiorum demesii ahhh ahhh cüneytt ahhh

cüneytin hapidte rüyayla bakıştığı sahne çok güzeldi........
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL