Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: Tanış Kaynaş xD
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Merhaba Arkadaşlar İstedimki Herkes 1 KOnu altında Buluşsun Ve Tanışıp Kaynaşalım.

Ben OKtay yas 16 L1 Öğrencisiyim Harbi Beşiktaşlıyım  ....!! 1 Azda Sizleri Tanıyalım
h.geldiiin aramızaa bende koyu beşiktaşlıyım doğma buyumee bende nil memnun oldum oktayySmile

|Umut| Yazılan:
Merhaba Arkadaşlar İstedimki Herkes 1 KOnu altında Buluşsun Ve Tanışıp Kaynaşalım.

Ben OKtay yas 16 L1 Öğrencisiyim Harbi Beşiktaşlıyım  ....!! 1 Azda Sizleri Tanıyalım

hoşgeldin siteye dostum ! bnde beşiktaşlıyım! Big Grin lise 1 e gidiyom ! 15 yaşındaım Big Grin okulumu sevmiom kankm zeyneb and eminei çok seviom onlar iiçin and didem hocam için okula gidiyom ing i çok seviyom ! hep çalışıyom 4 alınca alıyom ! Big Grin ing konuşmaa bayılıom Big Grin i hate dilek hoca saçıma çok karııyo her nese memnun oldum umarım ii vaqit geçirirsin sitedee çnkü ben öle oluyom Big Grin hep giremiyom ama elimdengeldii kadar Big GrinBig GrinBig Grin: siteyide filminide seviyom Big Grin

ben elif 13 yaşındayım koyu GS liyim 8 e gifüdiyo bukadarBig Grin
merhaba ben de nuhter 16 yaşındayım ölee iştee
bn de masal  lise2 ye qidiyorum metel dinlyorum adanalıyım barda şarkı söleyip qitar çalıorum bu kdrBig GrinBig Grin
Referans URL