Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: rıza kocaoğlunun yeni aşkııı
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz. Lütfen Linki Görebilmek Için Kayit Olun.

inŞ veriLmeMiş bir biLgidir ...

Genç oyuncular Saadet Işıl Aksoy ve Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Hafta Sonu dergisinin objektifine birlikte yakalandı.
Aksoy son derece rahat davranırken, Kocaoğlu'nun yüzünü saklamaya çalışması ise şaşkınlık yarattı.Saadet Işıl Aksoy'un yıldızı her geçen gün biraz daha parlıyor. 1983 doğumlu oyuncu, son olarak "Yumurta" filmi ile 13. Saraybosna Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Bu ödülle tüm dikkatleri üzerine çeken Aksoy, geçtiğimiz günlerde ise film seti yerine Bebek sokaklarında objektife takıldı. Yanında 28 yaşındaki oyuncu Rıza Kocaoğlu vardı.
Görüntülendiklerini anlayınca paniğe kapılan ikili, birbirinden uzaklaşmaya çalıştı ancak iş işten geçmişti. Bunun üzerine Kocaoğlu, kolu ile yüzünü gizlemeye çalıştı. Ancak bu çaba komik görüntüler doğmasına yol açtı. Hafta Sonu dergisi de onun paniğinden yola çıkarak "Bir erkek neden yüzünü gizlemeye çalışır?" sorusuna yanıt bulmaya çalıştı. İşte dergide sıralanan birkaç neden...

a- Evlidir
b- Sevgilisi vardır
c- Gelecekteki kısmetlerini kaçırmak istemez
d- Utangaçtır
e- Yanındaki kadından utanıyordur
f- Bu durum için geçerli bir madde: Birlikte yakalandığı kızın hem annesi hem de babası polistir!

ooF çok üsgünüM aşkm eLden gitMiş   ağLamak istiyorum inş arkadaşLardır oof oof .. SadSad
ya uyuz oluyom ben o kıza cüneytime hiç yakılmmış ıyyyyyyyyy
yok cnm olamaz böle bişey ben varya yolarım o kızı.sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
off olamas yaa ben kayayı sevdiim kadar cuneytide seviodum yapamaslar kızı katlederim zaten diziye yeni gelen kzııda dovecem haaa kayayı nası ayarladı hemen öfffffff
duygu dımı ooo super helal cuno devam hacı bu arda 28 yasındamı yuh hıc te benzemıo
bence hiç yakışmıolar o kızı hiç sewmiorum ıyyyyyy
[/color][/font][color=red]hayırlı olsun Big Grin düğünüde burda yaparıs[font=Arial]
ewt wallaBig GrinD:Big Grin
Referans URL