17-03-2008, 12:33
17-03-2008, 12:57
daha dizinin reklamı doğru dürüst yapılmamıştı,birinci bölüm için sıralaması da gayet iyiydi...
hem dizi bitmedi...hemen karamsarlığa kapılmayın...
gereksiz bir başlık açmışsın bence...
hem dizi bitmedi...hemen karamsarlığa kapılmayın...
gereksiz bir başlık açmışsın bence...
17-03-2008, 13:14
bencedee mükemmel bi dizii ama geç saatte olduğu içinn kimse farkına varamadı
17-03-2008, 15:01
rapstarwolki sen ne heryerde herşeye atlıyon sen bu dizinin devamını istemiyosun heralde diyecem ama heraldesimi kalmış besbelli istemiyosun bakıyorum sen yok olmaz bitmiş sazan gibi atlamışşn olmaz böyle dizinin fanatiği değilsen bişey yapma sus
17-03-2008, 15:06
yok bldr ne alakası var bende sınıf dizisinin fanaatiklerindenim hatta ilk zamanlar youtube a fragmanları ben yollamıştım üyeliğimim ismi RapstarWolki35 ama o yazıyı yazan arkadaşımız resmi bi açıklama olmadan hop yazıyı yazmış hatta o öbür siteyede allah bilir o yazmıştır
17-03-2008, 16:27
yargısız infaz yapıyorsun...
bu arada imzamı izinsiz almışsın gözümden kaçmadı bu imza BANA AİTTİR üstünde ismim yazılı aynı sitedeyiz imzamı ismimle beraber başkasında görüyorum sinir oldum silersen sevinirim hatta silmeni istiyorum....
bu arada imzamı izinsiz almışsın gözümden kaçmadı bu imza BANA AİTTİR üstünde ismim yazılı aynı sitedeyiz imzamı ismimle beraber başkasında görüyorum sinir oldum silersen sevinirim hatta silmeni istiyorum....
17-03-2008, 16:30
Kimse laf edemez..
Bu dizinin bitiş haberini Posta gazetesinde gördüm..
Direk forum v.b bişeyler aradım..Burayı buldum..
Bu haber doğru mu ??
Ne bu yani 5 bölüm sonra bitirilirmi dizi..
Onca emek harcanmız.Kimse mi dikkat etmez..
Safsata diziler izlenirken geç saatlerde neden bu izlenmesin..
Nedir bu zihniyet..
Bu dizinin bitiş haberini Posta gazetesinde gördüm..
Direk forum v.b bişeyler aradım..Burayı buldum..
Bu haber doğru mu ??
Ne bu yani 5 bölüm sonra bitirilirmi dizi..
Onca emek harcanmız.Kimse mi dikkat etmez..
Safsata diziler izlenirken geç saatlerde neden bu izlenmesin..
Nedir bu zihniyet..
17-03-2008, 17:36
Keslan rapstarwolki milleti utandıracak seyler yada hakaret yazma ne biliyosan kendine sakla aq sana böle böle soran oldumu elif iyi niyetle yazmıs serefsiz insan.... insan bi tsk eder olmadı yalan sazan nelan nesin sen bitceği belliydi izllemicektin mal mal konu acıp insanları sinirlendirme surda
18-03-2008, 00:35
SAkın olun mrcn dostum sen cosma hemenden yaw sansurlu kelımeler ıcerıosun sakın yaw bıraz daha
18-03-2008, 20:52
nuhter Yazılan:
bencedee mükemmel bi dizii ama geç saatte olduğu içinn kimse farkına varamadı
katılıyorum bende, varmısın yokmusun bi şaçma bir yarışma yüzünden bizim dizi izlememimize neden oluyor
Sayfalar: 1 2