Sınıf Dizisi Forumları

Orjinal Görünüm: 60 saniyede 1 mesaj atmak
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
ya bu 60 saniyede bir konu açma mesaj yazma çok canımı sıkıo sinirlendirio insanı Smile kaldıramazmısınız Smile
O durum tamamen güvenlik amaçlıdır ne yazıkki kötü niyetli bir çok insan zarar vermek amaçlı herşeyi yapıyorlar, 60 saniye yi isteğiniz üzerine 45 indiriyorum.
peki Sad
bide site çok yavaş bunuda düzeltirseniz sevinirim Smile
Sitenin yavaş olması sadece belirli yoğunluk saatlerde oluyor mesela şu an bu yazıyı yazarken sitenin hızından bir problem yok son 2 günde 10 bin tekil ziyaretcimiz oldu dolayısı ile sunucu yavaşlamıştır.
o zaman ileride daha fazla yoğunluk yapar:S
Beyler site yeni böyle şeylerin olması doğal..Bekleyelim ve görelim zamanlar düzelir..
siteye yenilik şart bu şekilde çok sade
bncede çok sade burasının resmi sınıf dizisinin forumu olduğuna inanası gelmiyo insanın :/

demirdogi Yazılan:
bncede çok sade burasının resmi sınıf dizisinin forumu olduğuna inanası gelmiyo insanın :/

bencede aşırı sade biz okul forumu yaptık bundan daha gerçekçi duruyoo..
ayrıca mesaj süresi çok kötü aynanda farklı konulara mesaj yazarken çok yavaşlatıyo aklımdakileride unutuyorum aslında bi konuya ardarda 2 mesaj atanın mesajını birleştirseniz daha iy iolur bence hani mesaj sayısını yükseltmeye çalışamlar oluyo 2 mesajını ardarda atıyo ama benim dediğimde tek mesaj olarak gözüküyoo...

Sayfalar: 1 2
Referans URL